Sunday, 10 April 2011

perbincangan bersama exco kebudayaan,belia dan sukan negeri perak YB DATO' ZAINOL FADZI.

ALHAMDULILLAH SEKALI LAGI SAYA PANJATKAN KESYUKURAN KEPADA ALLAH S.W.T. KERANA DENGAN LIMPAH KURNIA NYA SEKALI LAGI SAYA MASIH BERADA DI DUNIA INI BAGI MENJALANKAN KEWAJIPAN SEBAGAI SEORANG ISLAM & UMMAT NABI MUHAMMAD S.A.W. UNTUK TERUS BERJUANG DEMI MEMPERTAHANKAN KEDAULATAN DAN KESUCIAN UMMATNYA.HARI INI ADALAH HARI YANG SANGAT BERMAKNA BUAT SAYA KERANA SEKALI LAGI DENGAN IZINNYA SAYA DAPAT MELAKSANAKAN TANGGUNG JAWAB UNTUK MENYELARASKAN MISI KEMANUSIAAN BAGI MENGUTIP DANA SERTA MENGUMPULKAN BARANG- BARANG BANTUAN UNTUK MEMBANTU RAKYAT JEPUN YANG SEDANG DI LANDA MUSIBAH.
SAYA TELAH BERKUNJUNG KE BANGGUNAN S.U.K. NEGERI PERAK BAGI MEMBINCANGKAN SOAL PERJALANAN MISI KEMANUSIAAN SAYA BERSAMA RAKAN SEPERJUANGAN SAYA EN.AMIRUL HAFIZTH PADA HARI ISNIN 11 APRIL 2011.(GENAP SEBULAN BENCANA  GEMPA BUMI,TSUNAMI DAN PENCEMARAN RADIASI DI JEPUN).KAMI TELAH DIBERI KATA - KATA SEMANGAT DAN SOKONGAN DARI PIHAK KERAJAAN NEGERI PERAK KHUSUSNYA DARI PIHAK KEMENTERIAN BELIA & SUKAN PERAK IAITU DATO' ZAINOL FADZI UNTUK MENJAYAKAN MISI KEMANUSIAAN INI.
SEPUCUK SURAT DARI BELIAU AKAN DI UTUSKAN KEPADA KAMI BAGI MENYOKONG MISI KEMANUSIAAN YANG TELAH HAMPIR UNTUK DI MULAKAN TIDAK LAMA LAGI.
SETAKAT INI KAMI SEDANG MENYIAPKAN BAJET BAGI KESELURUHAN JELAJAH INI BAGI MEMOHON DANA DARI PIHAK YANG BERKAITAN SERTA SPONSOR SEPANJANG PROGRAM INI BERLANGSUNG.
SEGALA MAKLUMAT YANG LAIN AKAN MENYUSUL KURANG DARI 2 MINGGU LAGI. INSYAALLAH.

1 comment: